Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Dragomir rămâne sub control judiciar

ro

05 Aug, 2015 14:50 1162 Marime text
 
Curtea de Apel București a decis ca fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir să fie judecat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune, informează Agerpres.

Curtea de Apel București a respins o contestație făcută de Dumitru Dragomir și a menținut o decizie a Tribunalului București (instanța de fond) prin care i-a fost prelungit controlul judiciar.

Dumitru Dragomir a cerut judecătorilor ridicarea controlului judiciar, deoarece vrea să meargă pe 4 septembrie la Budapesta, pentru a asista la meciul de fotbal dintre România și Ungaria din preliminariile Campionatului European din 2016, însă are interdicția de a părăsi teritoriul României.

Fostul șef al LPF a fost trimis în judecată în noiembrie 2014, sub control judiciar, pentru evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală, la delapidare și spălare a banilor, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului Ligii cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro. 



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii