Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Bădrăgan, reales preşedinte al Consiliului de Conducere al filialei PRU Constanţa

ro

28 Feb, 2016 23:03 2490 Marime text
 
Liderii Organizației Judeţene a PRU Constanţa au organizat astăzi o conferință de dare de seamă și alegeri. După aprobarea ordinii de zi, stabilită în documentele interne ale partidului, s-a trecut la parcurgerea acesteia şi, evident, la votul propriu-zis al viitoarei structuri de conducere a formaţiunii politice. Astfel, preşedinte al Consiliului de Conducere al filialei PRU Constanţa a fost reconfirmat Dumitru Bădrăgan.
 
Totodată a fost ales şi Consiliul Teritorial de Conducere al PRU Constanţa, precum şi Comisiile Teritoriale de Etică şi Arbitraj şi de Control Financiar. Conducerea centrală a PRU a fost reprezentată în cadrul conferinţei de alegeri prin prim-vicepreşedintele Hagiu Augustin.
 
În programul de parteneriat cu societatea civilă, în acet sens filiala PRU Constanţa l-a ales ales în structura de conducere Sorin Belu (Baricada Verde).
 
Dumitru Bădrăgan spune că "implicarea societăţii civile nu este un lucru nou", încă de la alegerile europarlamentare din anul 2014, "când Platforma civică a presupus candidaţi din societatea civilă pe listele unui partid politic, program pilot pentru România ultimelor realităţi sociale!".
 

"Aşadar, s-a transmis un mesaj de reformă politică, întrucât candidaţii PRU la proximele alegeri vor schimba categoric modul în care aleşii locali trebuie să răspundă cerinţelor cetăţenilor. Aleşii vor trebui să prezinte anual rapoarte de activitate. Ei sunt cei care vor stopa orice acţiune ce ar transpune doar interesele de partid sau ale grupurilor din umbră, deja compromise din cauza corupţiei generalizate!", a spus preşedintele filialei PRU Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii