Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ducu Bertzi debuteaza ca prezentator TV

ro

28 Feb, 2014 12:45 2186 Marime text
La 58 de ani, Ducu Bertzi debutează ca prezentator tv. Cunoscutul cântăreţ îşi va face debutul pe sticlă în această duminică, pe 2 martie, la TVR 2. După 16 ani de existenţă în FM, emisiunea ”Omul cu chitara” va fi şi pe sticlă, dar şi la Radio România Actualităţi, în fiecare vineri, de la ora 23.00.

Din 2 martie, de la ora 16.00 Ducu Bertzi şi Cristina Şoloc vor fi gazdele variantei de televiziune a emisiunii ”Omul cu chitara”. Un proiect Ducu Bertzi, acum într-un format video destinat tuturor generaţiilor, de la cei care s-au născut, au crescut cu muzica folk, până la generaţiile de azi care îndrăgesc acest gen muzical. Invitaţi consacraţi, tineri care s-au remarcat în concursuri de gen, vor veni în platoul TVR2 şi îşi vor spune povestea lor, povestea cântecelor pe care atâţia oameni le îndrăgesc. Muzică de suflet, amintiri despre cântece, despre oameni, întâmplări din turnee, la ”OMUL CU CHITARA”, în fiecare duminică, de la orele 16.00, la TVR2.

Alăturarea celor doi nu este întâmplătoare, căci şi Cristina Şoloc este nu doar o iubitoare, ci şi o interpretă de folk.

”O ştiu de multă vreme pe Cristina. M-am tot întâlnit cu ea prin cluburile unde se cântă folk şi ştiu că e o mare iubitoare a acestui gen muzical. Ba mai mult, şi ea cântă. Aşa că mi s-a părut omul potrivit alături de care să fac emisiunea Omul cu chitara”, spune  Ducu Bertzi despre partenera sa de emisiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii