Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ducii de Cambridge își doresc și un al treilea copil

ro

08 Aug, 2015 19:40 2199 Marime text
 
Cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge, Charlotte, abia dacă a împlinit 3 luni iar părinții ei, Kate Middleton și prințul William s-ar gândi deja să aibă și un al treilea copil, conform U.K. Express, informează Agerpres.

O sursă citată de publicația britanică susține că ducele și ducesa de Cambridge își doresc "cel puțin trei copii". Fiul lor, prințul George, tocmai a împlinit 2 ani. "Kate provine dintr-o familie cu trei copii și este foarte apropiată de sora sa Pippa și de fratele ei, James. Deși ducii de Cambridge au deja un băiețel și o fetiță, nu s-au hotărât să se oprească aici". Atât Kate cât și William s-au bucurat să crească alături de frați care erau apropiați ca vârstă. Desigur că Charlotte este încă prea fragedă, dar peste un an cine poate ști?", susține sursa citată.

Diferența de vârstă între Kate Middleton și sora sa, Pippa, este de 20 de luni. Fratele lor, James, este cu 4 ani mai mic decât Pippa. De cealaltă parte, prințul William este cu 2 ani mai mare decât prințul Harry. Dacă Kate Middleton, 33 de ani, decide să mai aibă un copil, ar putea să-l facă într-un an sau doi. Este adevărat însă că a avut două sarcini dificile și ar putea să decidă că este suficient.

La casele de pariuri britanice se poate deja paria că ducesa va fi din nou însărcinată anul viitor sau peste doi ani, când va avea 35 de ani.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii