Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublă sărbătoare la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanţa

ro

27 Nov, 2015 16:27 1389 Marime text
30 noiembrie, ziua Apostolului Andrei, Sfântul Protector al Universității „Andrei Șaguna”, reprezintă o zi de sărbătoare pentru șaguniști, fiind ziua de prăznuire a Patronului Spiritual și totodată Ziua Universității.  

De peste 20 de ani, această sărbătoare este marcată prin activități științifice, sociale și artistice. În mod simbolic, această săptămână a început cu slujba ținută de IPS Arhiepiscopul Teodosie și un sobor de preoți pentru sfințirea altarului pe care au fost depuse spre închinare Moaștele Sfântului Ierarh Andrei Șaguna.

Seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Universității a continuat astăzi cu vernisajul unei expoziţii de tablouri realizate de Adina Stănescu, studentă în anul III la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii. Expoziţia are o tematică variată, cuprinzând naturi statice, peisaje şi reprezentări ale unor scene din piese de teatru. Aceasta va putea fi vizionată până pe 7 decembrie, ziua în care se va desfășura o altă sărbătoare devenită tradiție șagunistă, festivitatea împodobirii bradului de Crăciun. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii