Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Important Drumurile dintre localitățile din județul Constanţa, închise total traficului rutier

ro

29 Jan, 2014 17:42 2557 Marime text
Pentru siguranța participanților la trafic, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa face următoarele precizări foarte importante:

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod roşu de intensificări ale vântului (peste 85 km/h), ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită şi troienită pentru astăzi, intervalul orar 15:00 – 22:00.

Având în vedere această situație, începând cu ora 17.00, toate arterele rutiere dintre localitățile din județul Constanța (drumuri naționale, județene și comunale) au fost închise total traficului rutier.

Cu sprijinul autorităților locale toate aceste arterele rutiere vor fi semnalizate corespunzător.


Totodată, din cauza condițiilor meteo dificile, o serie de trenuri sunt anulate, altele sunt tractate cu locomotive diesel și circulă cu limitare de viteză, înregistrându-se întârzieri.

Din cauza fenomenelor meteorologice, pe numărul unic de urgenţă 112 au fost semnalate mai multe avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Astfel, la ora 16:00 erau 2 localităţi afectate, respectiv Fântânele şi Moşneni.

Din cauza vântului foarte puternic, au fost suspendate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, iar Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu a fost închis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 29 Jan, 2014 22:16 TOATE TRENURILE AU FOST ANULATE!CHIAR SI CELE DE NAVETA C-TA -MANGALIA INCEPAND DE LA ORA 17 !CEI CARE IES DELA SERVICIU LA ACEASTA ORA NU AU MAI AVUT CUM SA AJUNGA ACASA LA EFORIE .NIMENI NU A ANUNTAT CA SE OPRESTE CIRCULATIA SI PE CALEA FERATA !TOTAL DEZINTERES SI SFIDARE !