Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumul dintre Tulcea şi Constanţa, în reabilitare Până la mijlocul lunii vor fi gata 24 de kilometri

ro

05 Sep, 2012 17:48 2131 Marime text

Este vorba despre proiectul de reabilitare drumului naţional – european DN 22 (E 87) care leagă municipiul Tulcea de Constanţa. Prefectul judeţului Tulcea, Lucian Simion, spune că până pe data de 15 septembrie vor fi gata primii 24 de kilometri de şosea.

Este vorba despre porţiunea de la 2 Cantoane spre Constanţa. La începutul lunii iulie, constructorul îşi asumase finalizarea celor 24 de kilometri de drum din totalul de 60,400 de kilometri prevăzuţi pe actualul proiect până la data de 15 august. Au intervenit anumite probleme legate de eliberarea avizelor necesare pentru lucrarea, astfel că asfaltarea a întârziat.

 „Până pe data de 15 septembrie vor fi gata primii kilometri de drum naţional. Urmează să discutăm cu reprezentanţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constanţa în legătură cu ceea ce va urma. Noi avem în plan ca în acest an să putem scoate la licitaţie reabilitarea tronsunului Tulcea – 2 Cantoane, astfel încât în cursul anului viitor să putem porni lucrările. Este vorba despre un proiect realizat, aprobat, dar care trebuie să fie şi finanţat“, a precizat prefectul Lucian Simion.

 http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Drumul_spre_Constanta-in_reabilitare-_Pana_la_mijlocul_lunii_vor_fi_gata_primii_24_de_kilometri_0_768523307.html#

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • danie 05 Sep, 2012 18:41 dar calitatea lucrarrilor o verifica cineva? sau la anul se face din nou licitatie pt reparatii?