Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drink team Fotbalistul Alexandru Chipciu şi-a făcut trupă şi a speriat litoralul

ro

18 Jul, 2012 11:20 1462 Marime text

Articolul din Gazeta Sporturilor de ieri în care se dezvăluia escapada fotbalistului Alexandru Chipciu dinaintea meciului cu Litex, când a băut mai multe halbe de bere, a atras o reacţie a lui Reghecampf: „Nu cred aşa ceva, o să-l întreb pe Chipciu pentru că jucătorii sunt conştienţi că astfel de ieşiri i-ar putea costa scump“.

În comentariile care au însoţit articolul cu declaraţia lui Reghe, un cititor al Gazetei a oferit un pont referitor la un incident în care ar fi fost implicaţi trei jucători ai Stelei în noaptea de luni spre marţi, în staţiunea Mamaia.

Poliţia nu se implică

Respectivul cititor a postat 3 mesaje diferite, oferind detalii amănunţite:
"Aseară, în staţiunea Mamaia, în jurul orei 02:15 noaptea, cei trei muşchetari (Tănase, Chipciu şi M. Costea), toţi trei rupţi de beţi, au rupt cu picioarele oglinda dreapta a unui Opel Astra de culoare roşie cu număr de Alba ce era parcat în faţa hotelului Victoria, pe partea promenadei. I-am făcut derbedei şi Tănase a sărit să mă bată, făcându-mă martalog şi întrebându-mă dacă eu am habar cine este el. Chipciu era atît de beat încât se comportă ca un copil de opt ani, luând lăzi goale de cola puse în parcare şi aruncându-le în diverse direcţii. Am sunat la 112, însă poliţiştii veniţi la faţa locului au zis că nu-i pot acuza de vandalism dacă proprietarul nu depune plângere.
Menţionez că am fost trei martori de vârste diferite, unul din ei chiar un angajat al hotelului Victoria, unde s-au petrecut evenimentele, şi suntem gata să depunem mărturie dacă cineva abilitat este interesat.
Sunt ialomiţean, nu bozgor, provin dintr-un judeţ mai sărac, dar cu oameni mai educaţi! Jur cu mâna pe SFÎNTA CRUCE că ceea ce am reprodus în comentariu este adevărat şi că am fost mai mulţi martori. Nu i-am văzut pe cei trei cu halba la gură, dar i-am văzut beţi, obosiţi şi puşi pe scandal, am văzut cum au vandalizat maşina modestă a unui turist din Alba, rupându-i oglinda cu picioarele. Tănase, Chipciu şi M. Costea erau".

Mai multe detalii pe gsp.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii