Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la replică din partea familiei Nuredin

ro

12 Dec, 2011 13:57 1235 Marime text
În conformitate cu prevederile legale, familia Nuredin, prin glasul domnului Erchin Nuredin, vă solicită să le daţi dreptul la replică:
Referitor la reportajul din data de 9 decembrie 2011, privind anumite afaceri ilicite din sudul litoralului, dorim să facem precizarea că familia Nuredin este una dintre cele mai vechi din Mangalia, iar asocierea numelui ei cu termenul „clan“ aduce un mare prejudiciu de imagine. Familia Nuredin are afaceri respectabile în zona de sud a litoralului, pe care doreşte să nu le afecteze imaginea pe care dumneavoastră o formaţi prin media. Legătura cu alte „clanuri“ este impusă, dar ea nu există în fapt. 
Printre membrii familiei sunt persoane cu studii superioare, copii care nu doresc să fie afectaţi de acest renume care li se atribuie nemeritat. Sunt oameni cinstiţi şi doresc să fie lăsaţi în pace, să nu mai fie deloc menţionaţi în media, pe niciun canal, fără nicio legătură cu diversele acţiuni infracţionale din sudul litoralului.
Atâta timp cât nu există dovezi, cât nu s-a demonstrat nimic pe cale legală, dorim ca familia Nuredin să continue să se ocupe de afaceri în linişte şi să nu devină permanent ţinta predilectă a presei, ori de câte ori apare un subiect din zonă.
Vă solicităm şi pe această cale să retrageţi acuzele aduse acestei familii şi să nu mai amintiţi numele Nuredin în niciun caz, în special Beinur Nuredin. Procesul acestuia este pe rol şi până când Justiţia nu se va pronunţa nu dorim să facem nicio declaraţie în presă şi vom respecta soluţia finală a Justiţiei, inclusiv interdicţiile ce ni s-au impus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii