Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drama prin care a trecut familia Surdeanu Primele declarații ale tehnicianului

ro

04 Dec, 2014 22:21 1520 Marime text
 
Tatăl-antrenor care și-a lovit fiica, Andrada, pe terenul de tenis a plătit cu vârf și îndesat gestul său. Sportnews.ro a aflat adevărata drama prin care a trecut în arest Lucian Surdeanu, de 47 de ani, în Israel. 

„Abia acum am aflat ce s-a întâmplat cu adevărat. A fost arestat joi și încătușat la mâini și la picioare, spunându-i-se că fata are fractură nazală. A cerut să o vadă pe Andrada, fiindcă era îngrijorat, dar nu i s-a permis. A pledat vinovat, a plâns din cauza gestului necugetat, dar Poliția prelungea ancheta fără motiv. Nu i s-a dat voie să telefoneze în țară. În fiecare zi era mutat în altă celulă, cu alți deținuți. Nu a văzut lumina zilei de joi”, a declarat Alina Surdeanu, mama jucătoarei de tenis Andrada Surdeanu, pentru Sportnews.ro.

Prin intermediul Alinei Surdeanu, Sportnews.ro a aflat ce a mai spus Lucian, soțul ei, despre experiența din pușcărie: „Abia după a patra înfățișare mi-au dat drumul, probabil când au înțeles că au cam exagerat. Am fost eliberat, dar cu o amendă cu 1.200 de șekeli, că atât aveam în portofel când m-au reținut! Amenda a rămas de 1.000, adică 300 de euro, ca să-mi ajungă restul pentru mâncare! Am râie și păduchi, din cauză că nu m-am spălat de o săptămână. Sunt traumatizat de ceea ce s-a întâmplat, nici dușmanilor mei nu le-aș dori să li se petreacă așa ceva. Pentru mine, Israel nu mai există  pe hartă!”.

Săptămâna trecută, după un conflict cu fiica sa, jucătoarea de tenis Andrada Surdeanu, la un turneu în Israel, la Kiriat Șmona, antrenorul Lucian Surdeanu a fost arestat! Antrenorul de tenis, care a plătit o amendă de 300 de euro și riscă închisoarea la următoarea abatere, a fost eliberat miercuri și a revenit în România azi-noapte.


Sursa: Sportnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii