Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infirmieră cercetată pentru tentativă de omor Dragoste cu cuţite şi pansamente

ro

15 May, 2015 07:12 1320 Marime text
 
O partidă de amor între doi amanţi s-a sfârşit rău pentru bărbat. Femeia, infirmieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău, l-a înjunghiat în abdomen. Tot ea, grijulie l-a pansat. Apoi, ameţită de aburii alcoolului a aţipit. Bărbatul a avut putere să se târască până în faţa blocului şi să ceară ajutor vecinilor. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.
 
Despre povestea de dragoste dintre cei doi se ştia în blocul în care locuieşte femeia cu soţul ei. Dornică de o aventură, infirmiera şi-a trimis soţul la plimbare şi şi-a chemat amantul acasă. Au băut şi s-au iubit, apoi s-au luat la ceartă. Femeia a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat iubitul. L-a pansat apoi superficial şi s-a culcat, potrivit România TV.
 
Bărbatul a reuşit să iasă din apartament, s-a târât până în faţa scării blocului, unde s-a prăbuşit. Un trecător a anunţat Ambulanţa care l-a adus la spital mai mult mort decât viu. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, bărbatul a fost adus în stare foarte gravă, fiind supus imediat unei intervenţii chirurgicale. În prezent, acesta este internat la Terapie Intensivă, în stare gravă, dar stabilă.
 
Poliţiştii au fost alertaţi de medici. Pentru că femeia nu a răspuns la uşă, agenţii au escaladat clădirea până la etajul unu unde locuieşte.
 
Infirmiera agresivă a fost internată la spitalul de boli mintale din Săpoca pentru o evaluare psihiatrică. Pe numele ei poliţia a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.
 
Sursa: rtv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii