Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir „Vor fi sanctiuni dupa cele intamplate sambata”

ro

23 May, 2010 21:22 1222 Marime text

După problemele de sâmbătă din cadrul alegerilor pentru şefia organizaţiei municipale a PNL Constanţa, liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir a declarat că se vor lua măsuri în ceea ce îi priveşte pe cei care au creat situaţia, lăsând să se înţeleagă că ar putea fi vorba şi despre ceva excluderi.

"Nu trebuia să se întâmple ceea ce a fost sâmbătă. Astfel de manifestări nu sunt caracteristice PNL-ului. Foarte mulţi prieteni de-ai domnului Culeţu nu i-au fost alături aşa cum ar fi trebuit, nu cred că pensionarii sunt doar prietenii lui. Îmi pare rău de situaţia creată", a mai adăugat Dragomir.

Cât despre eventuala plecare din partid a fostului candidat la şefia filialei locale a PNL Constanţa, Dănuţ Culeţu, Dragomir a precizat că nu crede că există această posibilitate, cu atât mai mult cu cât este membru vechi în partid, cu experienţă şi care a dat dovadă de loialitate. "Când se va linişti, va reveni la sentimente mai bune.Cît despre cei vinovaţi, se vor lua măsuri în ceea ce îi priveşte pe aceştia", a conchis Dragomir.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii