Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea insistă ca toți membri PSD să „practice” politica dialogului

ro

10 Sep, 2015 22:35 703 Marime text
 
Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat astăzi, la Palatul Parlamentului, că își propune ca partidul să „practice” o politică a dialogului, potrivit agerpres.ro
 
„Îmi propun în continuare ca PSD să practice o politică a dialogului. S-a spus că aș fi vrut sau am vrut să fac cadou președintelui Iohannis acest consens politic. Nu e adevărat. (...) PSD trebuie să practice o politică a dezvoltării. Din păcate, 10 ani de zile, noi ce am avut în România? Gălăgie, scandal, război politic continuu, hărțuială de dragul de a hărțui, multe destine frânte (...) PSD a fost tot timpul un partid al construcției, un partid care a pus în funcții importante oameni pregătiți, un partid care s-a gândit la oameni. Insist ca toți membrii PSD să practice această politică a dialogului. Dacă alții vor în continuare să facă gălăgie, să înjure, să jignească, să atace este problema lor. Noi ne îndreptăm către cetățeni”, a declarat Liviu Dragnea.
 
Președintele interimar al PSD a participat astăzi la Conferința Organizației PSD București care l-a ales președinte al filialei pe Robert Negoiță.


Sursa foto: romaniacurata.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii