Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea - Îmi cer scuze sincer că sunt unic candidat la funcția de președinte al PSD

ro

03 Oct, 2015 08:46 918 Marime text
Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus în cadrul Conferinței județene de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, că își cere scuze membrilor de partid pentru faptul că este unicul candidat la șefia formațiunii. În același timp, Dragnea a menționat că, după congresul din 18 octombrie, va răspunde atacurilor la adresa sa, venite atât din interiorul PSD cât și din exterior, scrie Agerpres.

"Îmi cer scuze sincer că sunt unic candidat la funcția de președinte al partidului. Colegii mei sunt martori, am încercat în două rânduri, opunându-mă prin vot și eu, și Victor Ponta, la orice fel de criteriu pentru colegii noștri. Nu știu acum care a fost cea mai bună decizie, aș fi vrut să fie o competiție dar, pe de altă parte, nu mai rabd decât până în data congresului să nu răspund unor atacuri mizerabile, care vin și din interior, și din exterior", a declarat liderul interimar al PSD.

Întrebat ulterior de jurnaliști dacă, în condițiile în care este unicul candidat, se mai justifică scrutinul intern pe care PSD intenționează să îl organizeze în data de 11 octombrie, Liviu Dragnea a răspuns că acesta reprezintă nu doar o obligație stipulată în statut, ci și un exercițiu "de democrație maximă". "Da, (se justifică — n.r.). În primul rând, este o obligație statutară; în al doilea rând, este un exercițiu ultrademocratic, de democrație maximă. Vreau să vă spun că toți membrii de partid vor să își aleagă președintele, ei, în mod direct. Că este un candidat, că sunt doi, că sunt nouă, ei vor veni la vot", a explicat Dragnea.

Sursa foto: unimedia.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii