Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea îi sugerează lui Cioloş să remanieze Guvernul!

ro

19 Feb, 2016 13:35 2087 Marime text
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, la la DC News live, că premierul Dacian Cioloş ar trebui să remanieze câţiva miniştri, altfel riscă o moțiune de cenzură.
 
"Poate că a înţeles că unii nu mai pot rămâne pe acolo, poate îşi schimbă atitudinea. Ca mulţi oameni, am şi eu nemulţumiri faţă de unii miniştri. Are toate pârghiile la dispoziţie, toate informaţiile să ajungă la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta aşteptăm, să vedem dacă remaniază şi dacă face şi alte lucruri. Moţiunea de cenzură se poate introduce foarte repede şi foarte uşor, se pune problema ce se întâmplă a doua zi. Nu ştiu, ajungem din nou la Cotroceni”, a spus Dragnea.
 
În opinia lui, decizia finală îi poate aparţine doar lui Cioloş, care are toate informaţiile să ajungă la o concluzie.
 
„Dacă simte, dacă înţelege că va începe şi dumnealui să aibă probleme ca Guvern în ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci înseamnă că va proceda rapid la nişte remanieri. Dacă nu va înţelege lucrul ăsta şi îi va păstra în orice situaţie pe toţi membrii Cabinetului, mai devreme sau mai târziu, atunci reacţia va fi asupra întregului Cabinet”, spune Dragnea.


Sursa foto: jurnalul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii