Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea După anunțul președintelui, Sevil Shhaideh a început să primească mesaje de amenințare cu moartea

ro

28 Dec, 2016 18:56 3100 Marime text

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a susținut după şedinţa Comitetului Naţional Executiv că, după anunțul făcut cu o zi în urmă de șeful statului, Klaus Iohannis, care a refuzat propunerea de premier a PSD - ALDE, Sevil Shhaideh a început să primească foarte multe amenințări cu moartea.
 
Am avut o discuție cu dna Sevil Shhaideh, care mi-a spus - și sper să găsească puterea ca astăzi sau mâine să meargă la un post de televiziune și să spună toate aceste lucruri - că, exact după anunțul președintelui de ieri, a început să primească foarte multe mesaje de amenințare cu moartea. Și ea și soțul ei și copiii. Se află într-o situație în care le este frică să iasă din casă și vorbim de un om născut și crescut în această țară, un om care a muncit pentru această țară și a adus foarte multe beneficii. Și mi-a spus că nu mai poate merge înainte, în acest război pe care nu-l poate duce, spunându-mi în același timp tot ceea ce știam și eu - că tot ceea ce a apărut în presă sunt numai invenții", a declarat liderul PSD, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al formațiunii.
 
În opinia acestuia, "faptul că demnitatea unui om a fost călcată în picioare în acest mod și că siguranța unei familii este pusă într-un mare pericol nu poate rămâne așa".
 
"Mai devreme sau mai târziu, e posibil mai devreme, cei care au declanșat și întreținut această campanie trebuie să dea socoteală. Și vor da socoteală. În aceste condiții nu mai putem menține propunerea inițială, cu toate că îmi pare rău că românii și România ar fi putut să vadă ce prestație putea avea acest om", a mai spus Liviu Dragnea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii