Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea, declarație surpriză despre activitatea DNA și cum ar fi fost protejați ”oamenii lui Băsescu”

ro

22 Mar, 2015 22:19 1047 Marime text
 
Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a explicat, în această seară, la Antena 3, că parlamentarii social-democrați nu se vor opune niciunei solicitări venite din partea Parchetelor, mai ales în contextul în care au adoptat și o rezoluție politică în susținerea unui astfel de demers, informează psnews.ro.

„PSD nu se opune solicitărilor venite de la Parchete. (…) În schimb, nu putem sta cu pistolul la tâmplă, la fiecare parlamentar. Fiecare va vota cum crede, nu pot să dau eu un pronostic, acum”, a precizat Liviu Dragnea.

Omul doi din PSD a subliniat că este un moment dificil pentru social democrați votul din Senat pentru Darius Vâlcov și Dan Șova: „Este un moment dificil, este un moment delicat pentru PSD. (…) Ce pot să mai spun în plus, îmi pare rău şi pentru Dan Şova şi pentru Darius Vâlcov”.

Întrebat dacă procurorii DNA i-au protejat pe oamenii apropiați fostului Președinte al României, Traian Băsescu, Liviu Dragnea a spus că „până să vină Laura Codruța Koveși, au fost protejați”.

„Eu nu cred că DNA are o masă, o carte cu oamenii politici și dă cu zarul. Eu cred că dosarele se instrumentează așa cum vin. Pâna să vină Codruța Kovesi eu zic că au fost protejați (n.r.: referindu-se la apropiații lui Traian Băsescu)”, a afirmat Liviu Dragnea.


Sursa: psnews.ro
Sursa foto: ancheteonline.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii