Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Onciu „Constanţa este pe primul loc în ţară la crime multiple"

ro

08 Jan, 2011 16:26 3468 Marime text

onciu_mihai.jpgMedicul Mihai Onciu de la Serviciul de Medicină Legală spune că Giani Deli-Iorga, criminalul soţilor Garoafă de la Cernavodă suferă de tulburări de comortament. La această consluzie s-a ajuns în urma unei examinări psihiatrice preliminare.

„Joi a avut loc o examinare preliminară. Putem aprecia la acest moment că Deli-iorga suferă de o tulburare de personalitate. A negat că ar fi fost îndrăgostit de soţia prietenului său şi a spus că s-a dus la familia Garoafă pentru a-i convinge să discute cu fiica lor, ca aceasta să nu divorţeze de Bogdan Mitu. Spune că a vrut să ajute familia Mitu. A mai declarat că nu a ştiut de moartea Gabrielei Mitu şi că, după ce i-a ucis pe soţii Garoafă, a sunat la Bogdan, iar acesta nu i-a răspuns. Vom efectua şi o expertiză psihiatrică complexă după ce îl vom interna pe Gheorghe Deli-Iorga la Palazu, unde i se vor face teste şi va fi examinat. Acolo va fi ţinut sub pază. De altfel, acesta nu este primul caz în care procedăm aşa. Şi criminalii de la Corbu au fost expertizaţi la Palazu, sub pază, într-un salon special", a explicat dr. Onciu.

Legistul a subliniat faptul că, în ultimii ani, judeţul Constanţa se află pe locul întâi la crime multiple şi că Serviciul de Medicină Legală ar trebui dezvoltat din punctul de vedere al diotării şi al personalului, din cauza volumului foarte mare de cazuri: „Trebuie observat faptul că avem foarte multe duble sau triple asasinate şi că ne-am confruntat cu cazuri cum ar fi Bahaian, Chiper, Shity Blenis, cei de la Corbu şi acum, la Cernavodă. Constanţa are o cazuistică generală foarte variată. De altfel, judeţul nostru se află pe locul trei, după Bucureşti şi Iaşi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mumu 08 Jan, 2011 14:39 ori pe primul ori pe 3?!celoc ocupa ctza pana la urma?!