Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două zile pline de evenimente sportive la Constanța unde se cere disciplină

ro

30 Oct, 2015 09:07 2040 Marime text
 
Astăzi și mâine, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa,  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Astfel, astăzi reprezentanții instituțiilor vor fi prezenți la meciul de volei masculin dintre echipele CVM Tomis Constanţa şi ACS Volei Municipal Zalău. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Constanţa, începând cu ora 17.00.
 
În aceeaşi zi, în intervalul orar 15.00-17.00, echipele de ordine vor fi acționa și la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul II şi Înainte Modelu.
 
Mâine vor fi prezenți la „Crosul HelloWeRun”, eveniment sportiv ce va avea punctul de start în piaţa Ovidiu şi se va desfăşura începând cu ora 15.00.
 
Tot în cursul zilei de mâine echipejele vor fi prezente și la meciul de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun Constanţa şi ACS Spartac Bucureşti, ce va desfăşura la Sala Sporturilor din Constanţa, începând cu ora 11.00
 
Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori sunt obligaţi sã respecte regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

De asemenea, le este recomandat să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora.



Sursa foto: artepromo.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii