Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:36 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două zile până la debutul TINIMTEX

ro

23 Feb, 2015 14:07 893 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC) organizează, în perioada 25 februarie – 1 martie 2015, cea de-a 62-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.
 
Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește peste 235 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.
Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.
 
În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.
 
Colecţiile din 2015 ale producătorilor români, aduc  cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu. După expoziţiile internaţionale de contractări din Berlin, Paris, Londra şi alte capitale europene vine rândul Târgului Tinimtex să promoveze noile tendinţe pentru primăvara anului 2015. Printre elementele de marcă ale noilor colecţii se regăsesc imprimeurile marunte, au revenit pliseurile, carourile, in general modele de bluze, trenciuri, hanorace, pantaloni, in stilul oversize, lejer.
 
În contextul numeroaselor transformări care se petrec în plan economic și al crizei care produce constant modificări în peisajul societăților comerciale, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna februarie a TINIMTEX, 13% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.
 
Ediţia din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul târgurilor din acest an, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor extrem de atractive pentru cumpărători.

Ti-a placut articolul?

Comentarii