Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav pe DN 1 Două persoane au murit după coliziunea dintre o maşină şi un autocar

ro

08 Sep, 2015 07:09 1756 Marime text
 
Un accident rutier s-a petrecut astăzi dimineața, în jurul orei 04.50, pe DN 1, la ieșirea din Aiud spre Mirăslău. Din primele informații, două persoane și-au pierdut viața iar o altă persoană a fost rănită grav în urma unui impact între o mașină și un autocar, scrie România TV.

Potrivit IPJ Alba, un autocar a intrat în depășirea unui TIR și a lovit frontal un BMW care circula, regulamentar, din sens opus. În BMW erau trei persoane, dintre care două au decedat, iar cealaltă a fost rănită. În autocar se afla șoferul și încă o persoană.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. Potrivit primelor informații, șoferul unui autocar, în timp ce se deplasa din direcția Alba Iulia – Cluj, la ieșire din municipul Aiud spre localitatea Mirăslău, s-a angajat în depășirea unui autocamion, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma impactului frontal deosebit de puternic, două persoane din autoturism au decedat, iar o alta a fost grav rănită.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD Aiud și Alba Iulia, pentru descarcerarea victimelor și acordare de prim ajutor.




Sursa text + foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii