Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două incendii violente au mistuit zeci de hectare în județul Tulcea. Pompierii s-au luptat cu flăcările (galerie foto+video)

ro

12 Mar, 2019 07:38 2690 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea și ai Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în această noapte la 2 incendii de vegetație uscată și pădure.
 
Potrivit ISU Delta 38 de subofițeri și 1 ofițer au intervenit între localitățile Somova și Parcheș la un incendiu ce a mistuit aproximativ 200 de hectare de vegetație uscată și 2 hectare de pădure. ”

”Pompierii au limitat propagarea incendiului la gospodarii. Forțele de intervenție au fost suplimentate cu personal din turele libere. Intervenția a fost îngreunată de vântul puternic și terenul variat. Intervenția echipajelor de la Secția de pompieri Măcin a fost în zona localității Greci, unde au ars aproximativ 40 de hectare de vegetație uscată. La ambele intervenții nu s-au înregistrat victime și nu au fost afectate alte obiective” - au mai precizat reprezentanții ISU Delta.



Sursa foto+video: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii