Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2.Două autoturisme au intrat în coliziune pe strada Atelierelor (galerie foto+video)

ro

17 Jun, 2016 15:28 3275 Marime text
În urmă cu câteva minute, a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii, incidentul rutier a avut loc pe strada Atelierelor la intersecţie cu strada Constantin Brătescu.
 
Două autoturisme au intrat în coliziune. Posibil să fie şi o victimă.
 
Vom reveni cu informaţii. 

UPDATE2, ora 17.13:

Potrivit poliţiştilor rutieri, în jurul orelor 15:10, un bărbat, de 65 ani, a condus un autoturism, pe str. Constantin Brătescu, din Constanţa, dinspre str. I.G.Duca către str. Avram Iancu. La un moment dat, ajungând la intersecţie cu str. Atelierelor, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 60 ani, pe str. Atelierelor, dinspre str. Bucureşti către bd. Ferdinand. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 60 de ani. 

 

UPDATE, ora 15.50:


Din primele informaţii, se pare că Fordul implicat în accident ar fi "uitat" că avea STOP şi a lovit în plin un Passat, care de altfel este cel mai "şifonat". Din ricoşeu, au mai fost lovite două maşini uşor, adică un Fiat Punti şi un Cielo.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea acestui incident rutier. in fericire, nimeni nu a fost rănit grav. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii