Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul morţii Mădălinei Manole ar putea fi redeschis

ro

01 Oct, 2016 16:50 3179 Marime text
A fost sinucidere sau nu? Dosarul morţii Mădălina Manole ar putea fi redeschis. Asta după ce procurorul general al României ar fi avut o discuţie cu un specialist FBI, care susţine că ar avea probe că artista nu s-a sinucis.

Pete Klismet, unul dintre cei mai buni criminalişti americani care a lucrat pentru FBI, s-a întâlnit săptămâna trecută cu Augustin Lazăr, în cadrul unui seminar la Alba Iulia, informează România TV. Anterior, americanul anunţa că va veni în România pentru a-I prezenta Procurorului General concluziile sale legate de cazul decesul Mădălinei Manole.

„Sunt patru moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere şi a patra – crima. Eu le-am exclus pe primele trei şi am fost de părere că asta nu este o sinucidere, aşa cum au susţinut ei. Asta este o crimă! Am să merg în România peste câteva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident”, declara Pete Klismet la show-ul radiofonic „Karas on Crime”, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit kanald.ro.


Întâlnirea dintre Pete Klismet şi Augustin Lazăr a avut loc în cadrul unui seminar pe teme de criminalistică, la care au luat parte experţi din toată lumea. Klismet a fost invitat în calitate de vorbitor, alături de Mihaela Brooks (specialista româncă stabilită în Canada, care i-a prezentat lui Klismet cazul Mădălinei Manole), Pier Luigi Maria Dell’Osso, Procurorul General al Procuraturii din Brescia, dar şi alţi criminalişti din România. Specialistul FBI a explicat românilor secretele meseriei de profiler.
 
Nu se cunoaşte oficial până acum dacă Klismet i-a înmânat lui Lazar deja documentaţia care conţine concluziile proprii în cazul menţionat sau dacă cei doi au avut vreo discuţie despre acest subiect.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii