Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Belina. CCR a respins sesizarea lui Călin Popescu Tăriceanu

ro

23 Nov, 2017 19:55 1532 Marime text
CCR a respins joi sesizarea lui Călin Popescu Tăriceanu în cazul Belina. Potrivit Romania TV, sesizarea depusă de preşedintele Senatului a fost respinsă cu unanimitate de voturi. 

Curtea Constituțională a României a constatat că nu există conflict juridic între Guvern și Ministerul Public - DNA ca urmare a cercetării privind legalitatea hotărârilor Executivului prin care părți din insula Belina și brațul Pavel au trecut din proprietatea statului în cea a județului Teleorman.

"Curtea, cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, a respins sesizarea şi a constatat că nu există conflict de natură constituţională între Guvernul României şi Ministerul Public - DNA", a anunţat preşedintele Curţii, Valer Dorneanu.

În urma deliberărilor, cu unanimitate de voturi, Curtea Constituțională a constatat că nu există conflict juridic de natură constituţională între Guvernul României, pe de o parte, şi Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, pe de altă parte.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii