Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare penale pentru mai mulţi şoferi constănţeni. De ce au fost sancţionaţi

ro

25 Nov, 2018 11:36 1094 Marime text
Potrivit IPJ Constanţa, la data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Buzău, care a condus un autoturism, pe strada Gheorghe Marinescu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Tot în cadrul aceleiaşi date, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care a condus un moped, pe strada Constanței, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, la data de 24 noiembrie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Eliberării, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.Polițiștii constănțeni l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.
     
În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii