Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare penale au fost întocmite de polițiștii constănțeni. Iată pentru ce infacţiuni

ro

27 Apr, 2019 10:43 1227 Marime text
La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, de 63 de ani, care a condus o autoutilitară neînmatriculată, pe strada Crizantemei din localitatea Cobadin.
 
La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism cu pe Șoseaua Constanței din Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
 La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Rasova au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un moped neînmatriculat pe strada Fântânilor din localitatea Rasova, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii din cadrul aceleiași unități de poliție au mai depistat un tânăr, de 15 ani, care a condus un moped fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un tânăr, de 25 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Morii din localitatea Cumpăna.
 
La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 19.50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat,de 29 de ani, care a condus un autoturism pe raza stațiunii Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii