Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dosar penal! Sfârşit tragic pentru o copilă căzută de la etajul 5 al unui bloc în construcţie! (galerie foto)

ro

01 Dec, 2016 13:30 7351 Marime text
O fetiţă de 12 ani, Roxana Maria T. se juca ieri, împreună cu alţi copii într-ul bloc aflat în construcţie pe strada Steagului.  Aceasta a alunecat şi a căzut de la etajul V al imobilului, impactul cu solul fiindu-i fatal. Intervenţia echipajului SMURD a fost în zadar, medicul fiind nevoit să constate decesul copilei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, agent şef adjunct Marius Niculescu, trupul neînsuflețit a fost depus la morgă astăzi urmând să se efectueze necropsia, între timp poliţiştii au demarat o anchetă şi au deschis dosar penal în rem pentru ucidere din culpă.  

Între timp vestea tragicei întâmplări a determinat diverse persoane să solicite oamenilor cu suflet un spijin pentru familia Roxanei atât de greu încercată.  
„Din păcate un îngeras a fost luat de Dumnezeu. Roxana a căzut de la etajul 5 al unui bloc aflat în construcţie. Părinţii ei nu sunt pregătiţi pentru o astfel de nenorocire. Ei nu au nici măcar unde să-şi îngroape fetiţa posibilităţile lor materiale fiind limitate. Orice ajutor contează ...haideţi să punem mână de la mână şi să-i ajutăm să-şi trimită aşa cum se cuvine fetiţa la Dumnezeu 😔 .Dumnezeu să o ierte!“, scrie o doamnă pe facebook. 

UPDATE:
Am încercat să luăm legătura cu un firma SC EUCASS SRL cea care se pare că ar deţine imobilul aflat în construcţie unde ieri o fetiţi de 12 ani a sfârşit tragic însă nu am reuşit. Dacă vom obţine un punct de vedere acesta va fi publicat ulterior.  

UPDATE:

Luminiţa Mangir, mama fetiţei, se confruntă cu mari probleme în continuare, neavând banii necesari cu care să-şi înmormânteze copilul. „Îmi trebuie 1.800 de lei pentru înmormântare, sumă de care nu dispun. Şi la necropsie au fost ceva probleme, dar în cele din urmă a fost efectuată astăzi“, plânge mama. Cine poate ajuta această familie lovită de soarta crudă poate lua legătura cu mama la numărul de telefon 0770.945.237.  


Citeşte şi: 

Solicitant Eucass SRL Certificat de urbanism pentru intrarea în legalitate a unui bloc de cinci etaje pe strada Steagului

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii