Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru un șofer după un control în trafic. Ce au descoperit polițiștii în mașina bărbatului

ro

29 Jan, 2018 15:55 2033 Marime text
Poliţiştii din Bacău au confiscat 100.000 de ţigarete de contrabandă, de la un bărbat, de 33 de ani, depistat în trafic. Acesta a fost reţinut.
La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control,  pe D.N. 2, în localitatea Răcăciuni, un bărbat, de 33 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism.

În urma controlului, polițiștii au depistat în interior 100.000 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.     

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, ulterior, procurorii dispunând cercetarea acestuia sub control judiciar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

Sursă foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii