Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru introducerea în țară a 470 de pachete cu ţigarete netimbrate

ro

21 Sep, 2015 13:14 1831 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - P.T.F. Vama Veche au descoperit ascunse în uşile laterale de la cala unui autocar, 470 de pachete cu ţigarete netimbrate, pe care ghidul mijlocului de transport intenţiona să le introducă ilegal ţară.
 
Astfel, ieri în jurul orei 4.30, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Vama Veche, judeţul Constanţa, au efectuat formalităţile de frontieră pasagerilor unui autocar ce efectuează curse regulate pe ruta Turcia – România.
 
La controlul amănunţit efectuat asupra autocarului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în spaţile goale ale uşilor laterale de la cala mijlocului de transport, 470 de pachete cu ţigarete netimbrate.
 
În urma cercetărilor, s-a stabilit că bunurile aparţin unui cetăţean român în vârstă de 39 ani, având calitatea de ghid/ însoţitor al autocarului. Persoana în cauză, domiciliată pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a achiziţionat ţigaretele din Turcia, cu scopul de a le comercializa în municipiul Constanţa.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 4.700 lei, iar persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii