Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru doi tineri, suspectați că au furat trei ghivece cu flori dintr-un restaurant din Constanța

ro

14 Jun, 2018 10:28 1733 Marime text
Doi tineri din Constanța, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat au fost identificați de polițiștii constănțeni. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat și o femeie, în vârstă de 28, respectiv 29 de ani, ambii din municipiul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în perioada  23 mai- 7 iunie a.c., pesoanele în cauză ar fi sustras trei ghivece pentru flori de pe terasa unui restaurant, din municipiu.

În urma efectuării unei percheziții la domiciliul bărbatului, polițiștii au găsit două dintre ghivece, în valoare de 1000 de lei.

”Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 14 iunie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventive, femeia fiind cercetată în stare de libertate” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii