Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal în cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng

ro

07 May, 2016 09:37 2066 Marime text
În urma morţii fotbalistului Patrick Ekeng, decedat pe teren în timpul meciului de fotbal Dinamo-Viitorul Constanţa, s-au iscat o mulțime de controverse.
 
În acest sens poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au deschis un un dosar penal pentru a se stabili exacat motivul morții tânărului de doar 26 ani, dar și suspiciunile care planează asupra medicilor care, potrivit martorilor, stăteau pe margine și nu au acționat la timp.
 
Vă reamintim că Patrick Ekeng a căzut inconştient pe teren în minutul 70 al partidei Dinamo-Viitorul Constanţa, la doar 7 minute după ce acesta intrase pe gazon.
 
Ambulanţa a ajuns la el abia după aproape trei minute, iar fanii dinamovişti acuză că la jucător a ajuns doar ambulanţa cu şoferul, medicul de la stadion venind abia după aceea, pe jos, pentru că în momentul producerii tragediei fuma şi mânca seminţe.
 
În același timp, în urma declarațiilor de aseară există și contradicții, ca de exemplu, medicii de la Spitalul Floreasca spun un lucru, iar medicului echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, a susținut altceva.
 
Astfel medical formației dinamoviste a declarat că s-a încercat resuscitatea fotbalistului în ambulanţă, în timp ce doctorii de la Floreasca precizează că nu a fost resuscitat din momentul în care s-a prăbuşit pe teren şi până acesta a ajuns la Camera de Gardă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii