Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de politician PSD face implozie. Organizaţiile de la Constanţa şi Buzău se pregătesc să-l trădeze pe Ponta (video)

ro

26 Feb, 2015 19:13 3028 Marime text

Jurnalistul Silviu Mănăstire a vorbit joi în emisiunea ”Dosar de politician” despre cum PSD-ul face implozie la propriu în aşteptatea congresului în care Victor Ponta va fi judecat pentru pierderea alegerilor, despre organizaţiile de la Constanţa şi Buzău care se pregătesc să-l trădeze pe Ponta și despre cum hoţia şi şantajul au devenit banalităţi de zi cu zi la Buzău unde baronii Mocanu şi Boşcodeală se luptă pentru controlul PSD.

“Scandalurile din partid se țin lanț. Recent, un prim mare baron al PSD l-a trădat pe Victor Ponta: Radu Mazăre, primarul Constanței, l-a trimis pe fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, să se alăture echipei de trădători conduse de Mircea Geoană.

Al doilea fief al PSD care fierbe este Buzăul. Aici, Ponta a trebuit să facă un compromis major.

Șeful organizației PSD este primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, care este însa condamnat la 5 ani de închisoare într-un dosar de corupție.

Boșcodeală este unul dintre cei mai vechi și discreți baroni ai partidului. În mod normal, după ce Ponta a anunțat că dorește să facă reforma în PSD și să scape de toți penalii, el trebuia să-l schimbe de la conducerea organizației pe Boșcodeală. Însă el a rămas în funcție.”
 
Aflați mai multe despre acest dosar în care este implicat primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală din materialul video de mai jos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii