Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorul de familie, piatră de încercare pentru cadeții de pe Bricul Mircea. La ce a recurs un marinar pentru a-și vedea mai repede rudele

ro

22 Sep, 2017 16:36 2281 Marime text
Bricul Mircea, nava școală a Forțelor Navale Române a revenit astăzi din marșul anual de instrucție, început în urmă cu patru luni, în timpul căruia a parcurs 10.000 de mile marine și a făcut escale în 11 porturi din nouă țări europene.
 
Nava Şcoală „Mircea”, cu un echipaj de 163 de marinari militari la bord, dintre care 34 de studenţi din anul al II-lea de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, 36 de elevi din anul I ai Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” a acostat astăzi în Portul Constanța.
 
Dorul de familiile care i-au așteptat cu drag acasă a fost foarte mare pentru toți marinarii de pe Bricul Mircea, dar, de departe un cadet a reușit să iasă în evidență după ce, nerăbdător să-și vadă rudele a scos capul printr-un hublou al navei. După ce și-a asigurat familia că este bine s-a alăturat colegilor săi și a așteptat încă aproximativ o oră până când a reușit să coboare de pe navă și să-și strângă rudele în brațe. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii