Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorinela Irimia își serbează ziua de naștere alături de prieteni și locuitorii din comuna Saraiu

ro

01 Mar, 2014 16:23 4313 Marime text
În prima zi a primăverii, 1 martie, când împlinește o frumoasă vârstă, primarul din comuna Sariu, Dorinela Irimia, și-a invitat toți prietenii să-i fie alături.
Căminul cultural din localitate a fost neîncăpător pentru toți cei care au venit să-i ureze primarului Dorinela Irimia „La mulți ani”.

Locuitori din comuna Saraiu, angajați din Primărie, colegi din UNPR și mulți alții au fost alături de Dorinela Irimia în această zi frumoasă. „Îi urez multă  sănătate și La mulți ani! Doamna Irimia merită tot respectul nostru și al colegilor. Este singurul primar UNPR din județ și cred că am făcut o alegere bună. Aș vrea să le urez o primăravă frumoasă și doamnelor din localitate”, a declarat președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu.

La rândul său, Dorinela Irimia a mulțumit invitaților pentru că au dat curs invitației. „Familia Saraiu este alături de mine în această zi. Numai împreună vom putea atinge obiectivele propuse. La urez tututor doamnelor și domnișoarelor din Saraiu, Dulgheru și Stejaru o primăvară frumoasă și caldă”, le-a transmis tuturor primarul Dorinela Irimia.

Edilul a mai adăugat că pregătește surprize frumoase de 8 martie pentru toate doamnele din cele trei localități, iar de 9 martie vor fi serbați șă bărbații.
Printre invitații primăriței Dorinela Irimia s-au numărat și colonelul Costică Cojoc, primarul comunei Siliștea, Mihai Soare, primarul comunei Tuzla, Constantin Micu, inspectorul adjunct al ITM, Tiberiu Pleșu și mulți alții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • satean 02 Mar, 2014 21:39 La multi ani,sanatate,fericire va doreste familia Saraiu.