Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorin Cocoş loveşte din nou Vasile Blaga ar fi primit 2 milioane de euro de la fostul soţ al Elenei Udrea

ro

22 Feb, 2015 13:56 1585 Marime text
Dorin Cocoş a dat doi detalii procurorilor DNA despre banii negri pe care i-a dat pentru campaniile electorale ale PDL din 2009. Fostul soţ al Elenei Udrea susţine, într-un denunţ la DNA, că i-a dat personal lui Vasile Blaga 2 milioane de euro cash pentru campaniile de la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, cofnorm Romaniatv.net.
 
Dorin Cocoş a dat detalii procurorilor despre banii negri pe care îi ducea la partidul preferat al lui Traian Băsescu de la acea vreme, PDL. Dorin Cocoş l-a indicat pe Vasile Blaga ca fiind cel care gestiona fondurile negre. Omul de afaceri a precizat câţi bani aducea la partid, cui îi dădea şi de unde îi avea. Dorin Cocoş susţine în denunţ că banii au fost daţi pentru campaniile electorale din 2009, atât pentru preşedinţie, cât şi pentru europarlamentare. Alin Albu era omul de legătură între Vasile Blaga şi Dorin Cocoş, dar, potrivit spuselor omului de afaceri, el i-a dat personal lui Vasile Blaga 2 milioane de euro.

Banii ar fi fost livraţi în sacoşă, potrivit informaţiilor obţinute de Românai TV, fiind remişi lui Blaga imediat după ce Cocoş i-a primit de la Dinu Pescariu.
 
În urma denunţurilor făcute de Dorin Cocoş, procurorii DNA au cerut magistraţilor de la ICCJ să schimbe măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Audierile au avut loc vineri la Curtea Supremă, iar luni se va lua o decizie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii