Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorin Cocoș - „Jur cu mâna pe inimă că regret din tot sufletul faptele pe care le-am făcut”

ro

03 Oct, 2016 14:39 2516 Marime text
Cei patru inculpați din dosarul Microsoft și-au recunoscut vinovăția la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc ultimul termen al procesului.

În ultimul cuvânt în sala de judecată, cei patru inculpați, Nicolae Dumitru, Dorin Cocoș, fostul ministru Gabriel Sandu și fostul primar din Piatra, și-au recunoscut vinovăția și au spus că regretă ce au făcut.

„Jur cu mâna pe inimă că regret din tot sufletul faptele pe care le-am făcut. Nu le mai pot îndrepta, decât printr-o atitudine civilizată, în cazul în care mă veți condamna la muncă în folosul comunității. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu îmi doresc decât să fiu un om normal. Sigur nu o să mai fac acest lucru, am greșit. Nu am vrut să fac niciodată lucruri de felul acesta, îmi doresc doar să mă îndrept ca un bun român ce sunt”, le-a spus judecătorilor Dorin Cocoș, conform Agerpres.


Nicolae Dumitru aproape că a izbucnit în lacrimi în timp ce le citea magistraților de pe o foaie realizările sale. Și fostul primar Gheorghe Ștefan și-a recunoscut vinovăția, deși el a refuzat acest lucru în timpul anchetei de la DNA.

Fostul ministru Gabriel Sandu a fost întrerupt de președintele completului de judecată, care l-a rugat să explice cum a primit peste 2 milioane de euro într-un offshore și ce a făcut cu acești bani.

„Recunosc ce am făcut. Recunosc că am primit 2 milioane euro și i-am folosit la plata campaniei electorale”, a fost răspunsul dat de Gabriel Sandu.


Avocații au cerut judecătorilor să mențină condamnările date de prima instanță. Urmează ca instanța să anunțe sentința definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii