Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dominika Cibulkova a oprit-o pe Simona Halep la Australian Open

ro

22 Jan, 2014 03:48 1845 Marime text
Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Australian Open, pierzând surprinzător de clar în faţa jucătoarei slovace Dominika Cibulkova, cu scorul 3-6, 0-6.
Potrivit RTV.net, Halep s-a oprit la Australian Open 2014 în faza sferturilor de finală, nu înainte de de bifa cea mai bună performanţă a sa într-un turneul de Grand Slam şi a-şi asigura prezenţa între cele mai bune 10 jucătoare de tenis ale lumii.
Deşi cotată favorită în disputa cu Dominika Cibulkova, compatrioata noastră nu a reuşit să valorifice acest statut, pe de o parte poate din cauza formei fizice (a purtat un bandaj la umărul stâng, iar serviciul său a avut de suferit pe tot parcursul meciului), pe de alta din cauza incisivităţii adversarei, care a fost agresivă şi precisă pe tot parcursul partidei.
A fost primul meci pe care l-a jucat Simona halep pe arena centrală de la Melbourne la ediţia 2014 a Australian Open, iar lucrul acesta nu a fost de bun augur pentru compatrioata noastră, care abia în urmă cu opt luni a intrat în lumea bună a tenisului.
Simona a câştigat doar trei game-uri, pierzând fără drept de apel disputa cu jucătoarea slovacă 3-6, 0-6, în 57 de minute.
Pentru performanţa sa de la Melbourne, Smona halep va primi 270.000 dolari australieni şi 430 de puncte WTA.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii