Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliul naţional a închis uşile instituţiilor şi cluburilor

ro

01 Nov, 2015 15:47 2847 Marime text
Cluburile din Constanța își arată solidaritatea pentru familiile îndoliate care și-au pierdut persoanele dragi în urma incendiului de aseară petrecut la Clubul Colectiv din Capitală. Unele instituţii şi-au anulat concertele pe care trebuiau să le aibă în această seară. Decizia a venit ca urmare a doliului naţional, conform Hotărârii de Guvern publicată în Monitorul Oficial.
Reprezentanții Clubului Fratelli au anunțat că localul va fi închis în semn de solidaritate, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa a anunţat, în această seară, că a luat decizia de a anula spectacolul de operă „Traviata”.Acesta era programat astăzi.
Şi alte instituţii şi-au închis uşile.Şi clubul Goblin a fost închis. Ar fi fost chiar culmea să fie deschis, în condiţiile în care patronul lui este Costin Mincu. Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa (potrivit evz.ro). Goblin este numele unui club din Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani. Elephant, unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, la care, de asemenea, Costin Mincu are acțiuni, a ars anul trecut. Zeci de oameni au fost atunci la un pas de a-și pierde viața iar un pompier a fost rănit. Costin Mincu, unul din acţionarii Colectiv Club, are între 20% şi 100% din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar& Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa), Co Al Co Entertainment (Constanţa).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ela 01 Nov, 2015 17:22 aiurea! chiar nu a auzit nimeni ce veselie a fost la clubul madame margo, barul lipit de teatrul de stat, chiar in centrul constantei??