Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea motocicliştilor Vali Feroce, spulberat de un microbuz. Va fi înmormântat după obiceiul machidonilor

ro

24 Oct, 2012 06:45 3940 Marime text

motociclist.jpgUnul dintre cei mai îndrăgiţi profesionişti pe două roţi şi-a pierdut viaţa într-un accident care a avut loc pe Şoseaua Pipera, din judeţul Ilfov.

Valentin Gagu, sau Vali Feroce, a murit la doar 30 de ani după ce un şofer a intrat pe contrasens şi l-a lovit în plin.

Un adevărat marş al motocicliştilor a avut loc, aseară, în Capitală. Circa 50 de motociclişti, strânşi în Piaţa Victoriei, au plecat spre ieşirea din Bucureşti până în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov. Ei au vrut, astfel, să îi aducă un ultim omagiu unuia dintre cei mai iubiţi dintre ei: Valentin Gagu, cunoscut printre ei ca Vali Feroce. Pasionaţii autovehiculelor pe două roţi s-au oprit acasă la el, la priveghi.

La capătul unui week-end negru pentru motociclişti, în care alţi trei tineri şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere, luni, Valentin Gagu a fost spulberat de un microbuz care circula pe şoseaua Pipera, dinspre Voluntari. În apropierea pădurii Andronache, susţin martorii, şoferul a intrat în depăşirea unei maşini de gunoi. Din sens opus circula regulamentar Vali Feroce, aflat pe motocicletă. Se îndrepta spre Voluntari. Din păcate, tânărul nu a mai putut evita impactul fatal. A fost târât pe bordul maşinii circa 100 de metri, susţin oamenii care au asistat la teribilul accident. Vali Feroce n-a avut nicio şansă. A murit pe loc.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Rutieră Ilfov au constatat că vina aparţine şoferului.

Vali Feroce va fi înmormântat astăzi

Pe site-ul motociclism.ro mulţi dintre cei care l-au cunoscut au postat mesaje de condoleanţe. Spun despre Vali că era un profesionist şi participant la competiţii între pasionaţii sportului cu motor pe două roţi. Unii dintre cei care l-au cunoscut au declarat pentru EVZ că era un fel de instructor pentru tinerii care abia „gustau” din pasiunea motorului. Era cel care îi îndruma pe proaspeţii deţinători de permise pentru motociclete. Astăzi, el va fi înmormântat după obiceiul „machidonilor”.

sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii