Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea aviaţiei! Un comandor în retragere s-a stins din viaţă!

ro

18 Jun, 2018 07:34 3857 Marime text

Este doliu în lumea aviaţiei! Comandorul în retragere Pavel Oţelea s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut de Ancmrr Filiala Feteşti pe Facebook.

„După o scurtă dar grea suferinţă, a decolat la escadrila din ceruri, Cdor.(Rtr.) OŢELEA PAVEL. A activat ca pilot pe aerodromul Mihail Kogalniceanu, de la absolvirea şcolii de aviaţie de la Boboc în anul 1972, până la trecerea sa în rezervă (pensionare) A zburat mig-21-23 si 29, şi a ocupat diferite funcţii până la ce de comandant de escadrilă. ANCMRR-Fetesti este alături de familia îndoliată şi transmite sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească-n linişte şi pace”

Potrivit unui mesaj postat pe facebook de Nelu Enache, comandorul aviator (rtr) Pavel Oţelea, „Tătuca“ a absolvit Şcoala Militară de Aviaţie în anul 1972 ca şef de promoţie, a zburat pe avioanele: IAK-18, L29, MIG-15, MIG-21, MIG-23 şi MIG-29, fiind comandantul Escadrilei a II-a din Regimentul 57 Aviaţie Vânătoare. 

„Domnule Comandant, cu adâncă durere vă spun, pentru ultima oară: „Aprob decolarea“ - se mai arată în mesajul transmis de Nelu Enache. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii