Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Armata Română! Un comandant iubit s-a ridicat la cer

ro

05 Apr, 2019 09:02 2343 Marime text
"Cu profund regret în suflet, comunitatea academică militară sibiană face cunoscută înrolarea în Armata Cerurilor a celui care a fost lt.col. (rz.) Cristian Teodorescu, fost comandant de subunitate, lector-şef în catedra de tactică, şef al cercetării şi, în ultima parte a carierei, redactor-şef al Editurii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu", este anunţul pe care Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu l-a făcut.

Joi, 4 aprilie, când a încetat să mai bată o inimă de aur, generoasă, ne-a părăsit un spirit dârz, viu şi înalt, un camarad cu vocaţie, care ne-a fost alături timp de 32 de ani. Om de o aleasă nobleţe sufletească, lt.col. (rz.) Cristian Teodorescu, va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut şi cu care a lucrat, ca un exemplu de credinţă şi devotament.

"Suntem alături de familia îndurerată şi ne exprimăm compasiunea şi întregul sprijin, în aceste momente de grea suferinţă. Avem convingerea că, atât noi, colegii săi, cât și generațiile de ofițeri, la a căror formare a contribuit, nu-l vom uita și îi vom păstra în amintire personalitatea de neegalat", au adăugat reprezentanţii academiei.

Trupul neînsufleţit al domnului lt.col. (rz.) Cristian Teodorescu va fi depus la capela Bisericii Ortodoxe "Înălțarea Domnului", de pe Bulevardul Mihai Viteazul, din Sibiu, astăzi, 4 aprilie 2019. Slujba de înmormântare va fi oficiată cu onoruri militare, sâmbătă, 6 aprilie 2019, începând cu ora 12.00, iar înhumarea va avea loc la Cimitirul Municipal Sibiu, la ora 13.00.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii