Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Armata Română. Instructorul micilor cercetaşi s-a stins din viaţă fulgerător. A participat la mai multe misiuni internaționale (galerie foto)

ro

27 Feb, 2019 11:57 9016 Marime text
Ministerul Apărării Naționale informează că plt.maj. Ene Leonard-Alin, instructorul micilor cercetaşi, s-a stins din viaţă fulgerător la doar 41 de ani. 

”Leo avea numai 41 de ani şi a participat la trei misiuni în Irak şi Afganistan. Începând cu anul 2014, Leo a fost nelipsit din rândul micilor cercetaşi MApN. A fost şi va rămâne o figură proeminentă pentru ultimele generaţii de cercetaşi, un coleg, un mentor, un prieten. Datorită implicării lui, Tabăra de Vară pentru Cercetaşi a fost o constantă provocare pentru participanţi, un loc în care cu toţii, rând pe rând, ne-am depăşit limitele” - au transmis reprezentanții MApN. .


Leonard a fost angajat pe bază de contract în 2002 şi în 2003 a urmat Cursul de formare a subofiţerilor. A fost încadrat la Batalionul 21 Vânători de Munte "General Leonard Mociulschi" şi a participat la trei misiuni în teatrele de operaţii Irak (2006) şi Afganistan (2009 şi 2012).

”Militarii nu mor, se duc în ceruri şi se regrupează! Rămas bun, camarade! Nu te vom uita niciodată! ” - se mai arată în mesajul transmis de MAPN

Sursa foto: MApN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Teacă Bogdan Ionut 27 Feb, 2019 18:05 Dumnezeu sa te aibă în pace dragă camarad.Ostașul și dincolo de mormânt veghează la hotar.