Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri s-au filmat înainte de a muri într-un accident de maşină! (video)

ro

15 Oct, 2015 07:46 1666 Marime text
 
Doi tineri s-au jucat cu viaţa lor. Kyle Careford, 20 de ani, conducea avându-l alături pe Michael Owen, 21 de ani, când autoturismul s-a izbit de peretele unei biserici din Jarvis Brook, East Sussex. Din păcate, viteza prea mare i-a omorât pe amândoi. Familiile celor doi tineri, care au au filmat impactul, au decis să facă public montajul. Filmarea îi arată pe cei doi plimbându-se pe drumuri de țară, când unul din ei afirmă că a atins viteza de 145 km/h (90mph).
Câteva secunde mai târziu, totul devine negru, se aude zgomotul coliziunii și nu mai poate fi văzut nimic. Pe fundal, se aude vocea unei femei care încearcă să îi trezească pe băieți, spunându-le că ambulanța e pe drum. Din păcate, cei doi muriseră pe loc.
Accidentul s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, în zona Sussex. După încheierea anchetei, familiile tinerilor au hotărât să publice filmarea, realizată cu telefonul lui Michael.
Mama acestuia a declarant că nu înţelege de ce băieții au ales să facă ce au făcut, dar îi învinovățeşte pe amândoi pentru decizia luată în noaptea respective. Ea spear ca filmarea “să aibă un impact asupra tinerilor și să îi facă să conștientizeze că puțină distracție poate avea consecințe tragice.”.
Kyle și Michael purtau centurile de siguranță în momentul impactului. În urma anchetei s-a descoperit că cei doi consumaseră droguri legale și ilegale, scrie metro.co.uk.

Aici puteti vedea filmarea: http://bcove.me/ugznpneq
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii