Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri au făcut accident după ce au dat o spargere într-un magazin

ro

05 Nov, 2016 22:31 2133 Marime text
Un accident grav s-a produs în judeţul Botoşani. Două persoane au fost rănite, după ce şoferul maşinii în care se aflau, aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului. Victimele sunt nişte hoţi care au dat o spargere într-un magazin, cu puţin timp înainte de incident, informează Romania TV.

Doi tineri au fost răniţi, în această după-amiază, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe un drum judeţean care străbate localitatea Joldeşti din comuna Vorona. Tinerii se aflau în maşină, alături de alte două persoane, şi se deplasau spre localitatea Tudora, scrie botosaninews.ro, citat de România TV.

Cei patru tocmai dăduseră în noaptea de vineri spre sâmbătă o spargere la un magazin din oraşul Liteni, judeţul Suceava, de unde au furat ţigări şi băuturi alcoolice. După spargere, aceştia au mers la o tânără din Liteni unde au petrecut, iar sâmbătă după-amiza au plecat la drum.

Pe fondul vitezei, şoferul maşinii, de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, iar autoturismul s-a dat peste cap de mai multe ori. Şoferul nu avea permis de conducere, dar avea o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală.

Unul din pasageri a fost aruncat la aproximativ cinci metri de maşină, suferind mai multe traumatisme, iar un altul a fost rănit grav la un picior.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanţă şi poliţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii