Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi reţinuţi în dosarul tragediei de pe strada Interioară

ro

08 Jun, 2014 12:23 2751 Marime text
Două persoane au fost reţinute în dosarul în care oamenii legii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul de vineri seară. Doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa în accidentul produs în urma unei curse ilegale de maşini.

Potrivit polițiștilor, în reținuți sunt Niculescu Matthias Bogdan și Adnan Mahmudi.

Potrivit oamenilor legii, Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus auto marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe strada Interioară 3, din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Filimon către  SC V.M.B. Lux SRL, şi ajungând în dreptul S.C. ENB SRL, execută viraj la stânga fără să se asigure moment în care a intrat în coliziune cu un Seat, condus de Matthias Bogdan Niculescu. Din impact, Opelul a fost proiectat către dreapta, în parcare unde a intrat în coliziune cu un VW. Golf, parcat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui Erfin Baisa, de 19 ani, din Techirghiol, şi decesul lui Bogdan Ilie A., de 17 ani, din Techirghiol, și a Maria Alexandra P, de 14ani, din Techirghiol. 

Niculescu Matthias Bogdan și Adnan Mahmudi au fost reținuți pentru 24 de ore deoarece tragedia rutieră ar fi avut loc din cauza lor, cei doi fiind suspectați că s-au luat la întrecere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii