Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi raniti din microbuz, in stare foarte grava

ro

13 Feb, 2010 15:18 1562 Marime text

micro_ac.jpgIn urma accidentului produs seara trecuta, in jurul orei 17.10, in care a fost implicat un autotractor si un microbuz de transport, patru persoane si-au pierdut viata, iar altele patru au ajuns in spital, doua in stare foarte grava.

Din primele date, Valentin Protescu, de 33 de ani, din satul Plopeşti, judeţul Vâlcea, a condus ansamblul de autovehicule compus din autotractor DAF înmatriculat VL 59 DML şi semiremorca Schmitz VL 90 DML pe DN 22C, pe ruta Constanţa - Medgidia. Ajuns la intrarea în Poarta Albă, în dreptul kilometrului 41, i s-a desprins roata din partea stângă spate de la autotractor, care a intrat pe carosabil şi a lovit autocamionul MAN cu numărul DB 05 LFX, condus de Viorel Sima, de 46 de ani, din comuna Voineşti, judeţul Dâmboviţa. Acesta detine carnet de conducere din 1983. Autocamionul circula în sensul opus, dinspre Medgidia spre Constanţa. S-a răsturnat, a patruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu microbuzul Peugeot B 21 RUF, condus de Iulian Prisecaru, de 22 de ani, din localitatea constănţeană Remus Opreanu.

Microbuzul circula pe ruta Constanţa - Medgidia, în spatele autractorului din Vâlcea. În urma impactului, patru persoane din microbuz au murit. Cei care şi-au pierdut viaţa sunt Iulian Prisecaru - soferul, Constantin Botnar, de 19 ani, Nicolae Croitoru, de 32 de ani, ambii din Remus Opreanu, şi George Roşu, de 24 de ani, din Medgidia.
Alte două persoane au fost rănite grav. Acestea sunt fratele lui Nicolae Croitoru, Silviu Dumitru Croitoru, de 29 de ani, şi Marian Ciocoiu, de 32 de ani, din Medgidia.

Cei doi au fost internaţi ieri seară în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Secţia Terapie Intensivă. În cursul nopţii, ambii au fost supuşi unor intervenţii chirugicale, însă medicii spun că starea lor este foarte gravă. Pronosticul este foarte rezervat în cazul celor doi.
Alte două persoane din microbuz au fost de asemenea rănite, însă sunt în afară de orice pericol. Acestea sunt Adrian Georgescu, de 28 de ani, din Medgidia, şi Ştefan Constantin, de 23 de ani, din Peştera. La acest moment, cei doi se află internaţi la Chirurgie, dar starea lor este bună. Pasagerii din microbuz erau angajaţi ai SC Ro Serv Trade SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii