Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi medici, reţinuţi pentru şantaj şi violare de domiciliu

ro

12 Oct, 2015 23:38 1880 Marime text
Doctorul Ion Alexianu, anestezist la Spitalul Floreasca, dar şi soţia sa, medic la Spitalul Colentina, au fost reţinuţi pentru şantaj şi violare de domiciliu. Medicii sunt acuzaţi că au chinuit doi bătrâni din Bucureşti pentru a obţine terenul pe care este casa lor.
 
Bătrânul, victima medicilor, spune că a cumpărat în 1997, cu o chitanţă de mână, un teren de 1.700 de metri pătraţi, pe care a construit o casă. După ce a reuşit să ridice 12 camere, omul s-a trezit la poartă cu doctorii Alexianu care pretindeau că terenul le aparţine, potrivit România TV. A fost dat în judecată dar, înainte de a se da o decizie definitivă, medicii au angajat recuperatori care au aplicat propria lege.
 
„Mi-au rupt coastele, mi-au dat în cap. Mergeam cu gâtul aşa într-o parte. Soţiei i-au băgat mâna în gură. Au înjurat-o. A luat-o cu cupa şi au dus-o până în spate, la vecin", a declarat bătrânul. Medicul care pretinde că terenul de sub casă îi aparţine a încercat să-şi facă singur dreptate şi a angajat mai mulţi muncitori care au venit cu buldozerele şi au distrus aproape toată casa.

Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliile medicilor şi i-au reţinut.
 
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii