Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Suspectul a murit la spital Doi jurnaliști de televiziune, împușcați mortal în timpul unei transmisiuni în direct

ro

26 Aug, 2015 17:48 1521 Marime text
Doi jurnaliști de televiziune - o reporteriță și un cameraman - au fost împușcați și uciși astăzi în statul american Virginia chiar în timp ce realizau o transmisiune în direct, conform imaginilor cu incidentul și postului local pentru care lucrau cei doi, WDBJ7, informează AFP și Reuters, potrivit Agerpres.

În imaginile filmate de cameraman înainte de a fi ucis se aud mai întâi câteva focuri de armă, după care camera cade la pământ și filmează picioarele atacatorului. În afara cadrului se aude apoi cum reporterița strigă înainte de a fi împușcată.

Victimele au fost identificate de către directorul postului, Jeffrey Marks, ca fiind Alison Parker și Adam Ward.

„Am stabilit cu ajutorul poliției și al propriilor noștri angajați că Alison și Adam au murit în această dimineață, fiind împușcați", a declarat Jeffrey Marks pentru CNN.

„Nu cunoaștem motivele, nu știm cine este suspectul", a adăugat el, precizând că atacatorul ar fi tras de șase sau șapte ori. Poliția îl căuta încă pe atacator.

Potrivit postului WDBJ7, persoana pe care o intervieva în direct reporterița nu ar fi fost rănită.

Alison Parker se afla în ultima sa zi de lucru la emisiunea matinală pentru care făcea respectiva transmisiune, potrivit angajatorului. „Alison adusese baloane. Era ultimul său matinal, iar noi sărbătoream asta", a precizat postul de televiziune.

UPDATE 2, ora 21.35 

Bryce Williams, suspectul atacului din Virginia, a murit la spital, după ce s-a împuşcat în cap, încolţit fiind de poliţişti, informează mirror.co.uk, citat de antena3.ro.

UPDATE 1, ora 19.45
 
Presupusul autor al atacului este în stare critică după ce s-a împuşcat în cap, anunţă autorităţile americane.
 
„Suspectul în cazul atacului s-a împuşcat şi este în stare critică", a comunicat Poliţia statului Virginia. Încercuit de poliţie, suspectul, identificat drept Vester Flanagan, s-a împuşcat în cap.


Sursa text + foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii