Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi dintre copiii lui Hagi au plecat în Olanda, la Ajax Amsterdam

ro

15 Jul, 2012 21:36 1812 Marime text

Doi dintre internaţionalii de juniori under 19 ai echipei FC Viitorul Constanţa, Bogdan Ţîru (fundaş, 18 ani) şi Cristian Gavra (atacant, 19 ani), au plecat duminică în Olanda, unde timp de o săptămână se vor pregăti alături de jucători de la Ajax Amsterdam, transmite corespondentul MEDIAFAX. „Este vorba de o solicitare mai veche a clubului olandez, în baza colaborării care există între cele două cluburi. Ar fi trebuit ca şi Gabriel Iancu (mijlocaş, 18 ani) să meargă din nou la Ajax, dar el a intrat în programul formaţiei de seniori şi în cazul său cei de la clubul olandez vor veni în România să-l vadă", a precizat preşedintele Academiei Hagi, Paul Peniu.

Bogdan Ţîru şi Gabriel Iancu au fost şi în luna martie la Ajax, olandezii declarându-se atunci impresionaţi de calităţile lor.

În altă ordine de idei, conducerea Viitorului Constanţa a decis să împrumute pentru următorul sezon mai mulţi jucători la alte formaţii: Vişan Creţu (fundaş stânga) la Delta Tulcea, Florentin Tudorache şi Ştefan Soldat (campion naţional juniori A) vor juca la Săgeata Năvodari, iar Marco Muscă şi Dan Marian au plecat la UTA Arad. Un alt campion naţional de juniori A în acest an, Rajmond Balint, se află în cantonament cu o formaţie din primul eşalon din Ungaria.

Sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/copiii-lui-hagi-urmariti-de-ajax-doi-juniori-ai-viitorului-se-pregatesc-la-amsterdam-9865779

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii